browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

DRUK!

Posted by on 4 juni 2012

Momenteel wordt er weinig nieuws toegevoegd aan mijn assortiment. De reden? druk, druk, druk! Ik heb een heerlijke vakantie gehad naar de zon. Daarnaast ben ik begonnen met de cursus Kruidengeneeskunde. Maar geen zorgen, ik ga gauw weer aan de slag met allerlei nieuwe producten! Ik houd jullie op de hoogte.

Lieve groet, Anja

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>