browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

NAAR ZUID-AFRIKA

Posted by on 11 oktober 2012

Nog een paar dagen en dan is het zo ver, dan vertrek ik naar Zuid-Afrika. Uiteraard kijk ik er al weken naar uit, maar hoe dichterbij de datum van vertrek nadert, hoe moeilijker ik het vind om afscheid van het thuisfront te moeten nemen. Ik vlieg van Amsterdam naar Frankfurt en na een uurtje wachten vlieg ik door naar Johannesburg. Dan de binnenlandse vlucht naar Richardsbaai en daar haalt Riëtte mij op. Zij woont 80 km. noordelijk van Richardsbaai.

Als het goed is staat er een can Marula olie en Baobab olie op mij te wachten. Geeft een goed gevoel om authentiek Afrikaanse  ingrediënten te verwerken in mijn producten van de African Dream lijn. Wellicht kom ik daar meer producten tegen die ik goed kan gebruiken.

Wordt vervolgd……

Groet, Anja

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>