browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Even bijpraten

Posted by on 6 februari 2013

Hallo allemaal,

Het nieuwe jaar is al even begonnen en het is de hoogste tijd jullie op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. Een paar weken geleden ben ik benaderd door een webshop in fantasy/middeleeuwse producten met de vraag of ik zeep voor hen wilde maken. Wát een leuke uitdaging! Omdat gothics ook tot hun doelgroep behoren, kwam ik al gauw op leuke ideeën. Bijvoorbeeld zwarte harten zepen, Witte Salie zepen en een blok zeep voorzien van een pentagram. De eigenaren van de webshop vonden het allemaal fantastische ideeën en ik kreeg groen licht.

Dus momenteel zit ik middenin het proces van al deze zepen te maken. Daardoor is mijn aandacht een beetje afgeleid geworden van de biologische crèmes. Ik had al enkele biologische crèmes gemaakt, maar dé perfecte crème zit er nog niet bij. Heel graag wilde ik crèmes maken op basis van geneeskrachtige kruiden, rekening houdens met de diverse huidtypes. Ik liep er echter tegenaan dat deze crèmes gewoonweg niet lekker roken. Echt een muf kruidengeurtje. Aangezien ik zelf alles uitprobeer en alleen die producten wil verkopen waar ik zelf 100% achtersta, heb ik besloten deze kruidenbasis niet te gaan verwerken in de crèmes.

Een andere biologische crème rook welliswaar prima (eigenlijk geurloos, want ik voeg liever geen geurstoffen toe in deze lijn), maar vond ik niet perfect smeren. Ik moet dus nog even verder met de laatste 25% van mijn onderzoek en hier en daar wat bijstellen in het recept. Inmiddels heb ik wel hele fijne airless dispencers gekocht om de crème in te doen. Dit werkt heel prettig voor de gebruiker om middels een soort pompsysteem de crème uit de flacon te krijgen. Zodra ik het nieuwe recept naar volle tevredenheid heb uitgetest, maak ik hier melding over op mijn website.

Verder vind ik het erg leuk om steeds meer collega’s tot mijn klantenkring te mogen rekening. Niks beter als mond-op-mond-reclame. Ik mag zelfs al twee heren tot mijn klanten rekenen. Misschien dat ik mij toch eens zou moeten richten op een herenlijn met bijvoorbeeld scheerschuim.

Al een jaar lang gebruik ik geen shampoo en conditioner uit de winkel meer. Het gebruik van mijn zogenaamde shampoo- en conditionerbars is ronduit geweldig! Vooral op vakantie is het erg gemakkelijk, want twee kleine bars nemen een stuk minder ruimte in dan de flessen shampoo en conditioners. Misschien dat ik deze ook eens op wat grote schaal moet maken en hier gaan aanbieden.

Nou, dat was het weer even voor nu. Ik houd jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Hartelijke groet,
Anja

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>