browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lekker druk binnen en buiten

Posted by on 23 augustus 2014

De flinke regenbuien die ons al een paar weken teisteren, hebben ervoor gezorgd dat ik nieuwe hobby’s voor binnenshuis heb ontdekt. Onlangs heb ik een weckketel en een stoomextractor gekocht. Het resultaat mag er zijn;  er liggen al flink wat potten jam, chutneys en flessen met fruitsappen op de planken. In de boeken stonden echter nog veel meer leuke recepten en daar werd ik zo enthousiast van. Wat heb ik gemaakt? Advocaat, meringues, appelcompôte, sambal, pruimensaus, limoncello (heerlijke citroenlikeur). De zon schijnt vandaag gelukkig weer even dus ik ga zo meteen kijken of ik weer wat Calendula kan oogsten. Afgelopen week ook weer flink wat Witte Salie geoogst.Deze week heb ik weer aardig wat bestellingen doorgekregen, dus vanmiddag wordt er weer zeep en diverse crèmes gemaakt! Ja ja, ik heb energie voor tien. Gelukkig maar ;-)

Augurken

Augurken

 

Zomerfruit jam

Zomerfruit jam

Appelcompôte met kaneel

Appelcompôte met kaneel

Limoncello

Limoncello

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>