browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Geneeskrachtige kruiden

Posted by on 9 maart 2012

Wie mij een beetje kent, weet dat ik al meerdere jaren geïnteresseerd ben in het werken met geneeskrachtige kruiden. Een aantal verbouw ik in mijn eigen kruidentuin, maar voor sommige kruiden loop ik ook net zo lief het bos in. Vaak neem ik mijn favoriete wilde bloemen boek mee en ga op onderzoek. Omdat ik mijn interesse een wat officiëler karakter wil geven, begin ik binnenkort met een cursus Kruidengeneeskunde.
Vorige week zat ik weer eens met mijn neus in de kruidenboeken. Dan ligt er van alles bij me; pennen, notitieblokken, een laptop online op de leuning van de bank en een heleboel boeken op tafel, op mijn schoot en op de bank.

Neus in de boeken

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>