browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: maart 2012

Geneeskrachtige kruiden

Wie mij een beetje kent, weet dat ik al meerdere jaren geïnteresseerd ben in het werken met geneeskrachtige kruiden. Een aantal verbouw ik in mijn eigen kruidentuin, maar voor sommige kruiden loop ik ook net zo lief het bos in. Vaak neem ik mijn favoriete wilde bloemen boek mee en ga op onderzoek. Omdat ik … Continue reading »

Categories: What's new? | Leave a comment

Scrubzeep maken

Vanavond heb ik diverse soorten scrubzeep gemaakt. Leuk om uit te testen welke scrubtoevoeging de beste zal zijn; cranberry zaadjes, puimsteenpoeder, tarwezemelen. Heb ook vloeibare honing toegevoegd. Was een fantastische mogelijkheid om alle nieuwe geuren uit te proberen. En niet alleen de nieuwe geuren, ook mijn nieuwe rozen mallen uit Duitsland. Hier een foto van hoe de zeep nog … Continue reading »

Categories: What's new? | Leave a comment

Mallen uit Duitsland

Onlangs waren in Duitsland hele mooie siliconen mallen in de aanbieding. Zelf kom ik daar zelden tot nooit, maar dankzij een fijne collega, met een vader in Duitsland, ben ik in het bezit gekomen van deze mooie mallen. Meteen aan de slag gegaan met de praliné vormen. En dat heeft geresulteerd in een assortiment badbonbons die niet van … Continue reading »

Categories: What's new? | Leave a comment