browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kleimasker

Het dagelijks verzorgen van je gezicht is erg belangrijk om je huid gezond en mooi te houden. Naast goed reinigen en opbrengen van een verzorgende dag- en nachtcrème, kan je huid soms een extra oppepper gebruiken in de vorm van een kleimasker. Het kan echt wonderen doen voor je huid.

Waarom geregeld een kleimasker gebruiken:

-  het absorbeert overtollige huidvetten;
-  het helpt puistjes op te laten drogen;
-  het ontspant vermoeide gezichts- en halsspieren;
-  het verzorgt je huid met vitaminen, mineralen en vocht.

Amaroela heeft drie verschillende kleimaskers in haar assortiment:

 • Witte Kaolin klei
  Een mineraal-arme klei en daarmee één van de zachtste kleisoorten. Vanwege de milde werking is deze klei zelfs geschikt voor een gevoelige huid. De klei bevat veel zink, magnesium en kalium. Het ontdoet de huid van overtollig vet zonder deze uit te drogen, absorbeert de gifstoffen die zich in de huid hebben verzameld, verwijdert dode huidschilfers en verstevigt de huid. Witte Kaolin klei draagt ook bij aan de bloedcirculatie van de huid.
  Zakje 12,5 gram. : € 2,25
 • Marokkaanse Rhassoul klei
  Rhassoul is een vulkanische klei uit het Atlasgebergte in Marokko en rijk aan mineralen zoals silicium, aluminium, magnesium, ijzer, calcium, kalium en natrium. Het is een luxe kleisoort die in veel hammams wordt gebruikt. De klei werkt desinfecterend, reinigt de huid tot diep in de poriën en voorziet haar van waardevolle mineralen en sporenelementen. Daarnaast werkt de klei huidverstevigend en huidverjongend. Het reinigt zacht en grondig,  irriteert niet en is geschikt voor alle huidtypen.
  Zakje 12,5 gram. : € 4,00
 • Luxe klei mix
  Voor een extra luxe verzorging heb ik een speciale mix samengesteld die bestaat uit Witte Kaolin klei aangevuld met honing- , mango- en yoghurtpoeder. Een ultieme boost voor je huid.
  Zakje 12,5 gram. : € 4,00

Het klinkt natuurlijk leuk, al deze ingrediënten in de luxe klei, maar wat doen de toevoegingen eigenlijk?

Mangopoeder wordt gemaakt van verse, gevriesdroogde mango’s en is rijk aan vitamine A en C en beta caroteen. Mango bevordert de elasticiteit van de huid. In gezichtmaskers heeft het niet alleen huidverjongende eigenschappen, maar geeft tevens een lekkere mangogeur.

Honing heeft vochtherstellende en huidverzachtende eigenschappen en dat maakt dit een een perfect ingrediënt voor diverse verzorgingsproducten. Wist je trouwens dat gezuiverde honing gebruikt wordt voor herstel van verbrande huid in diverse brandwondencentra’s?

Yoghurtpoeder is een uitstekende bron van proteïne, calcium, riboflavine en vitamine B12.

 

Kleimasker

 

 


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>